woensdag 2 november 2016

Weblog 2

En nog steeds mijn weblog in de war en geen oplossing. Kan wel wat tekst posten, niet teveel, dan worden de woorden lang, kort of breed uitgerekt. Foto's om het geheel een beetje op te leuken worden ook uit zichzelf breder, langer of zakken helemaal in. Jullie weten wel, alsof je voor de lachspiegel staat. Zoiets als dit dus.

10 opmerkingen:

 1. Erg vervelend! Ik zou er van ontdaan zijn, mocht het bij mij gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ontdaan was ik ook, maar meer machteloos nu. Niemand kan mij vertellen waarom deze gekke dingen gebeuren. Ik zoek nog steeds, anders begin ik volgende week aan een nieuwe website...wat een werk, die tijd besteed ik liever aan schrijven en schilderen.

   Verwijderen
 2. Om uit je vel te springen, zou zelfs met een f geschreven kunnen worden. Ontdaan is het juiste woord.
  Vandaag kwam mijn simkaart door de brievenbus. Maar ik weet echt niet wat mijn wachtwoord was en de site van Tele-2 ligt op z'n kontje. Ik spring ook uit mijn v(f)el. Sterkte lieve El.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Athy, er is iemand op de horizon, mij aanbevolen door een bedrijf. Hij gaat voor mij aan de slag. Blij!! Tas met inhoud terug, nieuwe simkaart en dan is het wachtwoord 'zoek', ik geloof wel dat jij uit je v(f)el kunt springen. Opschrijven...

   Verwijderen
 3. Hmmm. Misschien toch over naar eem eigen domein?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er wordt iets nieuws gemaakt, hopelijk kan ik me binnen een paar weken weer bloggend laten zien!

   Verwijderen