dinsdag 25 februari 2014

InvasieWas er een paar weken geleden ‘de zoete inval’ van Mannen in ons toekomstige nieuwe huis, gisteravond was er een nieuwe invasie van weer andere Mannen. Nu om alles tot in detail te bespreken, nog het een en ander op te meten en een planning te maken.
Met koffie en koek in de tas gaan Man en ik richting ‘het huis'. Klokslag zeven uur druppelen de werkers binnen, vijf in totaal. De loodgieter, de elektricien, de timmerman, de stukadoor en het ‘opperhoofd’ van al deze werkers, de aannemer die zelf ook een aantal werkzaamheden voor zijn rekening neemt. Maar vooral ook coördineert en toezicht houdt zodat wij ons daarover niet druk hoeven maken en op de afgesproken dag kunnen verhuizen. Maar voordat het zover is, moet er nog veel worden gedaan. Man en ik hebben er alle vertrouwen in. Op weg naar huis voelen we blijdschap, alles is geregeld. Over een paar dagen kan het werk beginnen.
 


Voor Man en mij nu de tijd andere leuke dingen te doen. Wat te denken van de zoektocht naar een vintage servieskast? Ook twee buikkastjes staan op onze verlanglijst, een voor op de slaapkamer, een voor beneden in de hal. Ik zie uit naar deze jacht op spullen die van het nieuwe huis een warm thuis zullen maken.

10 opmerkingen:

 1. Ik sta klaar met de schaar om de volgende dag af te knippen ;-)
  Leuk en levendig geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geschreven Ellie ! Leuk idee om zo de dagen af te knippen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Mieke voor de complimentjes! Je bent zo'n trouwe lezeres van mijn blogjes! Lieve groet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Ellie, Natuurlijk zullen die kastjes mooi staan in jullie nieuwe huis, maar ik ben er zeker van dat jullie zelf 'van het nieuwe huis een warm thuis' zullen maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Annika, je hebt helemaal gelijk. De zin insinueert idd dat wij zelf geen 'warm thuis' kunnen maken en dat is toch beslist niet zo :-) !! Dank voor het lezen en je reactie, vind ik erg leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, ik wilde geen kritiek geven, het was eerder als een compliment bedoeld, dat jullie de warmte in je dragen voor het thuisgevoel...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Annika, ik heb het echt niet als kritiek opgevat.Vind het juist heel fijn reacties te krijgen, ook al zou het (opbouwende) kritiek zijn, prima! Ik wil 'groeien' in het schrijven :-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog een paar dagen en dan is één centimeter klaar en kunnen jullie verder gaan met de andere centimeter tot de verhuizing.. :-)
  Laat de werklui maar gaan beginnen!
  En julie hebben vast ook nog wel het nodige te doen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dankjewel Ans voor deze leuke reactie! Die andere centimeter hangt ook klaar, maar heeft nog wel wat lengte...geduld is een schone zaak :-) Groetjes X

  BeantwoordenVerwijderen